loading...

sanatfarda

بازدید : 2
شنبه 29 ارديبهشت 1403 زمان : 9:21

سه راه اصلی برای کنترل میزان ویبره در موتور ویبره وجود دارد. ویبره بدنه از یک الکتروموتور دو سر شفت تشکیل شده است که دو سر آن لنگ یا وزنه هایی قرار دارد که باعث می شود. در هر بار چرخش شفت، ضربه هایی را به سیستم وارد کند. در حقیقت وزنه یک بار نامتعادل به شمار می رود که بر روی شفت ها قرار گرفته است.

روش های کنترل ضربه در موتور ویبره
تغییر زاویه وزنه های دو طرف
کم کردن وزنه ها
استفاده از کنترل دور موتور ویبره
تغییر زاویه وزنه های دو طرف
اولین روش برای کنترل میزان ضربه، این است که بتوانیم بار نامتقارن روی شفت ها به حالت متقارن نزدیک و به عبارتی بار بر روی محیط کل دایره پخش شود. با این کار میتوان میزان ضربه ای که ویبره بدنه وارد میکند ( که عموماً بر حسب کیلوگرم فورس Kgf محاسبه می شود ) را کنترل کرد.

ضربه ویبره بدنه

برندهای مشهور نظیر ویبره Kemp بر روی دو سر دارای صفحه نمایشگر درجه هستند که با خوبی میتوان از آن استفاده کرده و میزان دقیق ویبره را بدست آورد. به عبارتی در حالتی مشابه با تصویر بالا، 90% ویبره خواهید داشت. به همین صورت همانطور که در تصویر پایین نمایش داده شده است، کاربرد 70% از مقدار کل ضربه قابل تحویل، ویبره خواهد داشت.

زاویه ویبره بدنه

در یک آزمایش واقعی، کارشناسان برق ماهر یک تست از ویبره با ظرفیت 90% و یک تست با ظرفیت 30% گرفته و نتایج قابل توجهی بدست آورده اند. در این آزمایش از الکترو ویبره Kemp ترکیه استفاده شده است و سعی بر آن است که تاثیر تغییر زاویه ویبره ها بر میزان ضربه بررسی شود. همانطور که در شکل زیر نمایش داده شده است، به وضوح میتوان تاثیر زاویه وزنه ها بر روی مقدار ضربه را مشاهده کرد.

ضربه موتور ویبره

نکته بسیار مهم این است که هر عملیاتی که بر روی یکی از شفت ها انجام می شود، باید حتماً معادل آن بر روی شفت دیگر نیز انجام شود و گرنه علاوه بر آسیب به موتور ویبره، ضربات خروجی مناسبی نخواهد داشت و از آن مهم تر آن بالانسی در دو سر شفت باعث خواهد شد برای موتور مشکلاتی ایجاد شود (یا سیم پیچ بسوزد و یا هم محوری شفت بهم بخورد)

ویبره بدنه

کم کردن وزنه ها
دومین روش این است که مقدار وزنه های دو طرف کم شود. این روش برای برندهایی که صفحه نمایش درصد ندارد، مناسب تر است و در ویبره های ایرانی توصیه می شود. تجربه نشان داده است که با کم کردن تعداد صفحات به نصف، مقدار ضربه هم تقریباً به نصف تقلیل خواهد یافت. در این بخش نیز باید توجه داشت هر تعداد صفحه که از یک سر شفت کم میشود، باید حتماً در سمت مقابل نیز کم شده تا دینام ویبره بهترین عملکرد را داشته باشد.

استفاده از کنترل دور موتور ویبره
اما یکی از بهترین روش ها برای کنترل میزان ضربه در ویبره ها، استفاده از کنترل دور یا اینورتر است. این روش را میتوان یک شاهکار برای کنترل میزان ضربه در ویبراتور دانست چرا که با یک ولوم، هر میزان ضربه ای که مد نظر باشد، میتوانید از موتور ویبره انتظار داشته و با دقت بسیار بالا به آن دست یابید.

اینورتر

نکته مهم در استفاده از درایو برای کنترل ضربه ویبره بدنه، این است که بیش از 99 درصد از اینورتر ها خروجی سه فاز دارند. این بدان معناست که با این گروه از اینورتر ها نمیتوان ویبره بدنه تکفاز را کنترل دور و ضربه کرد. اما شرکت پنتاکس در ایران توانسته با تولید اینورتر های تکفاز به تکفاز ، این کار را ممکن و خروجی تکفاز برای کنترل دور ارائه دهد. لذا اگر ویبره شما تک فاز نیز باشد، میتوانید از این قابلیت درایو پنتاکس استفاده کرده و بر روی ویبره های تک فاز هم خدمت قابل قبولی دریافت نمایید.

کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تامین کننده تجهیزات صنعتی در سال های اخیر توانسته با گرفتن نمایندگی فروش از برند های شاخص ویبره و اینورتر، بهترین مشاور برای انتخاب تجهیز مناسب شما باشد. اگر به دنبال بهترین راهکارها برای استفاده و راه اندازی تجهیزات صنعتی هستید، کالا صنعتی بهترین انتخاب است.

بخشی از متن بر گرفته از ویدیوی برق ماهر

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/543/3-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%B6%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%88%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%AF%D9%86%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D8%A8%D8%B1%D9%87

بازدید : 2
شنبه 29 ارديبهشت 1403 زمان : 8:40

اینورتر LS یکی از محصولاتی است که به علت کیفیت بالا بازار خوبی در ایران دارد. اینورتر ال اس یکی از محصولاتی است که به علت کیفیت بالا بازار خوبی در ایران دارد. اینورترهای LS در سطح ولتاژ به دودسته فشار ضعیف و فشار قوی تقسیم میشوند. هر سری از اینورترهای LS ویژگی ها و کارایی منحصر به خود را دارا هستند. توانایی درایو اینورتر ال اس در استارت و استپ نرم موجب کاهش تنش های مکانیکی در کوپلینگ ها و سایر قطعات دوار میگردد.

خطاهای اینورتر LS
در هنگام کار با اینورتر ال اس ممکن است با خطاها و ارور هایی مواجه شوید؛ رایج ترین خطاهای اینورتر ال اس به دلایلی مانند مشکلات نرم افزاری، نصب و تنظیم نادرست، بالا رفتن دما و ... رخ میدهد. در این مقاله لیست راج ترین خطاهای ال اس به همراه رفتار اصلاحی برای رفع آن پرداخته شده است.

خطای OCT اتصال کوتاه در خروجی درایو
خطای GFT ارت
خطای IOL یا OLT اضافه جریان
خطای OHT اضافه حرارت
و ...

اینورتر ال اس

محصولات پیشنهادی: قیمت اینورتر LS
خطای OCT
این خطا به معنی خطای اضافه جریان بوده و به دلیل اتصال کوتاه ایجاد شده در موتور یا کابل به وجود می آید. جهت رفع این خطا می بایست موتور از زیر ترمینال های U و V و W باز شده و به اینورتر دستور حرکت داده شود.

خطای GFT
این خطا نشان دهنده خطای اتصال به زمین یا ارت است و به دلیل وجود اتصال بدنه یا پاره شدن عایق کابل به وجود می آید. جهت رفع این خطا می بایست اقدامات زیر را انجام داد :

موتور از زیر ترمینال های U و V و W باز شده و به اینورتر دستور حرکت داده شود.
کابل و موتور بررسی کامل شود.
خطای IOL یا OLT
این خطا به معنی اضافه بار اینورتر است. علت به وجود آمدن این خطا زیاد بودن جریان خروجی و یا عدم تطابق با ویژگی های موتور است.

رفع خطا IOL یا OLT
جریان خروجی را با آمپرمتر در هر سه فاز موتور اندازه گیری نمایید.
منطبق بودن جریان خروجی با جریان مجاز روی پلاک موتور را بررسی نمایید.
اینورتر
خطای OHT
این خطا به معنی اضافه حرارت داخلی درایو است. این خطا به دلیل وجود ایراد در تهویه هوای اینورتر به وجود می آید و جهت رفع آن می بایست اقدامات زیر را انجام داد :

فن های داخل تابلو و اینورتر بررسی شود.
فن خارجی جهت ایجاد تهویه مناسب نصب شود.
خطای FAN
این خطا به معنی وجود مشکل در فن خنک کننده است و علت نمایش این خطا این است که فن به درستی کار نمی کند و جهت رفع آن می بایست فن را تعویض نمود.

خطای POT
این خطا ب معنی مختل شدن فاز های درایو است و به دلیل قطع شدن فازها با اتصال موتور و اینورتر به وجود می آید. جهت رفع این خطا می بایست اقدامات زیر را انجام داد :

برقرار بودن اتصال الکتروموتور و اینورتر را بررسی نمایید.
تک تک فاز های درایو را بررسی نمایید.
ارور
محصولات پیشنهادی: خرید اینترنتی اینورتر زیما
خطای OUT
خطای OUT نشان دهنده اضافه ولتاژ بوده و به دلیل آسیب دیدن مقاومت ترمز و یا نداشتن آن به وجود می آید. جهت رفع این خطا اقدامات زیر را انجام دهید :

جریان ورودی درایو را بررسی کنید.
پارامتر dEC بر روی اینورتر را افزایش دهید.
یک مقاومت ترمز نصب کنید.
خطای ETH
این خطا به معنی اضافه بار حرارتی است و به این دلیل است که بار بیش از حد از موتور کشیده شده است و جهت رفع آن جریان عبوری از سیم پیچ موتور را بررسی نمایید.

خطای COL
این خطا به معنی قطع شدن فاز ورودی است و علت نمایش این خطا این است که یکی از فاز های ورودی به اینورتر قطع شده است. جهت رفع این خطا اتصال فازهای ورودی را بررسی نمایید.

علت فالت
خطای اتصال به زمین Gft
اضافه جریان oct
خطای اضافه بار OLT-IOL
قطعی در فاز ورودی Col
افت ولتاژ Lut
خطای اضافه ولتاژ OVT
قطعی در فاز خروجی Pot
خطای فن خنک کننده درایو FAN
اختلال در فرمان های ورودی L-
خطای ارتباط CPU Err
خطای HYT
این خطا به معنی خطای سخت افزاری اینورتر است و در صورتی به وجود می آید که یکی از اجزای داخلی اینورتر مشکل داشته باشد. برای رفع این خطا می بایست سلامت قطعات سخت افزاری اینورتر را بررسی نمایید.

خطای ERR
خطای ERR نشان دهنده وجود مشکل در ترمینال های ورودی و خروجی است و در صورتی نمایش داده می شود که ارتباط میان I/O و CPU قطع شده باشد. جهت رفع این خطا می بایست اقدامات زیر را انجام دهید:

قسمت فرمان دهی PLC را بررسی نمایید.
اتصال ارتباط میان کارت CPU و ترمینال ها را بررسی کنید.
این نکته که اینورتر ال اس باعث نرم کارکردن ادوات دوار میشود، کاملا درست است. اما در هنگام کار و انجام پروژه ممکن است با خطاها و ارور هایی رو به رو شود و دستگاه از کار بیفتد. در این مقاله به ارائه لیست کامل خطاهای این اینورتر به همراه روش رفع آن پرداخته شد. اما اگر اینورتر با این روش ها رفع خطا نشد بهتر است که از تعمیرکار و متخصص کمک بگیرید.

کالاصنعتی مشهد

بازدید : 2
جمعه 28 ارديبهشت 1403 زمان : 11:41

پکینگ پمپ اولین نوع سیستم آب بندی پمپ بوده است و البته هنوز هم این نوع آب بندی کاربرد دارد. در ابتدا از الیاف‌های قدیمی‌تر و طبیعی که در دور شفت پیچیده می‌شدند، استفاده می‌شد که حفره‌ها و شکاف‌های داخلی را پر و از خروج سیال به بیرون پمپ تا حدودی جلوگیری می‌کرد اما امروزه و با پیشرفت در صنعت از مواد پیچیده‌تری که اصطکاک بین پکینگ با شفت را کاهش می‌دهند و همچنین در برابر حرارت مقاومت بالاتری دارند، استفاده می‌گردد.

علی رغم اینکه آب بند پکینگ امروزه کمتر بکار می‌رود اما به دلیل تنوع در جنس الیاف بکار رفته در آنها باعث شده تا استفاده از آنها در کاربردهای مختلف و در محیط‌های سیال گوناگون مورد توجه قرار گیرد. پیشنهاد می‌شود قبل از خرید پمپ درباره انواع آب‌بند پمپ از نوع پکینگ اطلاعات کسب کنید و این مقاله را تا انتها مطالعه فرمائید.

پکینگ آب بندی پمپ

عملکرد پکینگ آب بندی
در سیستم پکینگ آب بند پمپ محفظه آب بندی (stuffing box) وجود دارد که نوارهای پکینگ در داخل آن بر دور تا دور شفت پمپ پیچیده می‌شوند. پکینگ‌ها توسط پیچ‌های گلند بصورت محوری به یکدیگر فشرده شده و بصورت شعاعی منبسط می‌شوند. همین بازشدن پکینگ بر روی شفت باعث پرشدن کامل فضای محور پمپ در داخل استافینگ باکس و آب بند آن می‌شود. بین پکینگ و مجموعه محفظه آب بندی هیچ حرکت نسبی وجود ندارد، بنابراین این قطعات به درستی وظیفه خود را انجام می‌دهند.

هنگامی که شفت پمپ در حال چرخش می‌باشد، بر روی سوراخ پکینگ‌ها که در تماس با شفت هستند مقداری اصطکاک وجود دارد، بنابراین نیاز است تا روانکاری و خنک‌کاری انجام شود. این کار توسط نشتی که بوسیله خود پکینگ بوجود می‌آید، جبران می‌شود و در واقع وجود نشتی اندک در این سیستم لازم هم می‌باشد.

سیستم پکینگ پمپ وظیفه جلوگیری از نشتی به طور کامل را ندارد بلکه قادر است نشتی را به مقدار کمی برساند.

عملکرد پکینگ آب بندی

گلند پمپ چیست؟
یکی از اجزای سیستم آب‌بندی پمپ از نوع پکینگ، گلند پمپ است. گلند وظیفه ثابت نگه‌داشتن نوارهای پکینگ آب‌بند در داخل استافینگ باکس را دارد و توسط پیچ‌های گلند این نوارها محکم بر روی شفت پمپ سوار می‌شوند.

سایش در پکینگ
به دلیل ساختاری که الیاف پکینگ‌ها دارند همواره مقداری سایش در محل قرارگیری آنها وجود دارد بنابراین برای رفع این مشکل از بوش‌های محافظ (protective sleeve) استفاده می‌شود. البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که معمولا سایش در حلقه‌های بیرونی پکینگ اتفاق می‌افتد و بنابراین در صورت ساییدگی و خرابی، تعویض آنها راحت می‌باشد.

خورنده بودن سیال
در صورت خورنده‌بودن سیال داخل پمپ، در سیستم پکینگ از حلقه فانوسی (Lantern ring) استفاده می‌شود. در شکل زیر حلقه فانوسی سوار شده بر روی شفت پمپ نمایش داده شده است. حلقه فانوسی به منظور ورود یکنواخت سیال آب بند تمیزی که بجای سیال موجود در پمپ می‌باشد، بکار می‌رود. البته به طور کلی استفاده از حلقه فانوسی جهت خنک‌کاری لایه‌های پکینگ در هنگامی که شفت در حال چرخش می‌باشد و حرارت ناشی از اصطکاک به آنها وارد می‌شود، می‌تواند راه حلی ضروری نیز باشد.

حلقه فانوسی

انواع جنس‌های پکینگ
پکینگ‌های مورد استفاده جهت آب بندی انواع پمپ ها بسته به نوع کاربرد، سیال داخل پمپ، دمای فرآیند و ... از جنس‌های مختلفی ساخته می‌شوند. چند نوع جنس مختلف پکینگ آب بند پمپ که استفاده بیشتری دارند در زیر آورده شده است:

1- پکینگ آرامید
پکینگ پمپ آرامید

پکینگ نسوز آرامید که به نخ کولار نیز معروف است از الیاف آرامید بافته شده و دارای مقاومت مکانیکی و فرسایشی بالایی می‌باشد. پکینگ آرامید در مقایسه با سایر پکینگ‌ها عمر بیشتری دارد و قادر به تحمل دماهای تا 280 درجه سانتی گراد را داراست. پکینگ آرامید در محیط‌های اسیدی، بازی و همچنین مواردی که سیال فرآیند از نوع شیمیایی، خورنده، ساینده است، می‌تواند به عنوان آب بند مورد استفاده قرار گیرد.

2- پکینگ تفلون خالص
پکینگ پمپ تفلون خالص

پکینگ نسوز تفلون خالص که کاملا از نخ تفلون ساخته شده است و از مقاومت حرارتی بالایی برخوردار است و در محیط‌های اسیدی، بازی و شیمیایی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد. تفلون خالص قادر به تحمل دماهای تا 260 درجه سانتی‌گراد را داراست.

3- پکینگ تفلون گرافیت
پکینگ پمپ تفلون گرافیت

پکینگ تفلون گرافیت از الیاف تفلون که بر سطح آن لایه‌ای از گرافیت قرار گرفته، تشکیل شده است. همین وجود لایه گرافیت بر روی تفلون باعث شده تا روان‌کنندگی این پکینگ بیشتر از نوع تفلون خالص باشد و همچنین قادر به کارکرد تا دمای 280 درجه سانتی‌گراد را دارا باشد.

4- پکینگ سرامیکی
پکینگ پمپ سرامیکی

پکینگ سرامیکی از الیاف سرامیک آلومینا سیلیکا ساخته شده که جهت افزایش مقاومت مکانیکی و انعطاف‌پذیری آن از فیبر نسوز نیز در آن استفاده می‌شود. این پکینگ قادر به تحمل حررات تا دمای 1260 درجه سانتی‌گراد را داراست.

5- پکینگ فایبرگلاس
پکینگ پمپ فایبر گلاس

پکینگ فایبرگلاس از الیاف شیشه آغشته به مایع تفلون ساخته شده است و دارای استحکام و مقاومت حرارتی بالایی می‌باشد و تا دمای 350 درجه سانتی‌گراد را می‌تواند تحمل کند. البته خود جنس فایبرگلاس تا دمای 670 درجه را تحمل می‌کند اما روکش تفلون استفاده شده در این پکینگ باعث روانکاری آن می‌شود.

6- پکینگ گرافیت خالص

کالاصنعتی

بازدید : 2
جمعه 28 ارديبهشت 1403 زمان : 9:57

گیربکس پارس گرجی صنعت
پارس گرجی صنعت، از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گیربکس صنعتی در ایران بوده و انواع گیربکس هلیکال را به بازار عرضه می‌نماید. انواع گیربکس پارس گرجی صنعت در چهار دسته و با نام‌های تجاری زیر عرضه می‌شوند:

سری G: گیربکس هلیکال شافت مستقیم پارس گرجی (طرح VEM)
سری R: گیربکس هلیکال مستقیم پارس گرجی (طرح SEW)
سری F: گیربکس هلیکال آویز پارس گرجی (طرح SEW)
سری K: گیربکس بول هلیکال پارس گرجی (طرح SEW)
انواع گیربکس های پارس گرجی

گیربکس‌ پارس گرجی به روش مهندسی معکوس و با طراحی مشابه برندهای شناخته شده گیربکس صنعتی، مانند SEW و VEM آلمان تولید می‌شوند؛ گیربکس پارس در مقایسه با محصولات مشابه ایرانی، قیمت مناسب و کیفیت بسیار بالایی داشته و در مجموع ارزش خرید بالایی دارد. شرکت پارس گرجی صنعت علاوه بر تولید گیربکس هلیکال، انواع موتور گیربکس هلیکال با مشخصات فنی مختلف و مشابه با نمونه‌های خارجی را نیز تولید و به بازار عرضه می‌کند. برخی از مشخصات فنی در انواع گیربکس پارس گرجی یکسان است؛ از جمله پوسته چدنی، چرخ‌دنده‌های فولادی، امکان اتصال موتور و گیربکس به‌وسیله فلنج و ... .

به طور کلی انواع گیربکس پارس با پوسته چدن و دنده های فولادی تولید می شوند؛ همچنین برای تمامی این محصولات امکان اتصال موتور و گیربکس به وسیله فلنج وجود دارد. اما هر تیپ گیربکس پارس مشخصات فنی منحصر به فردی نیز دارد که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.

گیربکس سری ZG پارس گرجی صنعت (هلیکال شفت مستقیم طرح VEM)
گیربکس پارس گرجی سری ZG، یکی از انواع گیربکس شافت مستقیم شرکت پارس گرجی صنعت است که بر اساس طراحی گیربکس VEM آلمان تولید می‌شود. گیربکس‌های سری ZG پارس گرجی صنعت دارای 7 سایز از ZG1 تا ZG7 هستند؛ مشخصات گیربکس‌های سری ZG پارس گرجی صنعت به شرح زیر است:

محور ورودی: گیربکس شافت مستقیم سری ZG پارس گرجی با سه نوع ورودی هالو (شفت مادگی - توخالی)، سالید (شفت نری – توپر) و کوپل مستقیم موتور و گیربکس در کارخانه قابل سفارش است.
توان موتور: گیربکس هلیکال طرح VEM پارس گرجی (سری ZG) باتوجه‌به سایز و نسبت تبدیل با موتورهای 0.12 تا 45 کیلووات قابل استفاده است.
دور و گشتاور خروجی: سرعت خروجی این گیربکس‌ها باتوجه‌به نسبت تبدیل بین 0.5 (گیربکس مرکب) تا 400 دور بر دقیقه و گشتاور خروجی آن ها بین 200 تا 7000 نیوتن متر است.
چرخ‌دنده‌ها: این گروه از گیربکس‌های پارس، از 2 تا 3 زوج دنده هلیکال فولادی تشکیل شده اند.
محور خروجی: شفت خروجی گیربکس‌های سری ZG پارس گرجی صنعت از نوع سالید (شفت توپر) بوده و از 28 میلی متر تا 100 میلی متر قطر دارند. این گیربکس‌ها به‌صورت پایه‌دار، فلنج دار یا ترکیبی از این دو عرضه می شوند.
گیربکس پارس گرجی طرح vem سری zg

گیربکس سری R پارس گرجی صنعت (هلیکال شفت مستقیم طرح SEW)
گیربکس سری R پارس گرجی، جدیدترین نوع گیربکس‌های هلیکال شفت مستقیم این شرکت است که از نظر ظاهری و مشخصات فنی شباهت بسیار زیادی به گیربکس SEW سری R دارد. گیربکس‌های سری R شرکت پارس گرجی صنعت در سه تیپ R (پایه‌دار)، RF (فلنج دار) و R…F (پایه و فلنج) عرضه شده و مشخصات آن‌ها به شرح زیر است:

محور ورودی: هالو (شفت مادگی - توخالی)، سالید (شفت نری – توپر) و کوپل مستقیم موتور و گیربکس در کارخانه
سایز گیربکس: گیربکس پارس گرجی سری R در 11 سایز از 37 تا 167 تولید می‌شود.
توان موتور: گیربکس هلیکال سری R پارس گرجی با موتورهای 0.12 تا 110 کیلووات قابل استفاده است.
دور و گشتاور خروجی: سرعت خروجی گیربکس پارس سری R بین 0.2 (گیربکس مرکب) تا 400 دور بر دقیقه و گشتاور خروجی آن بین 200 تا 18000 نیوتن متر است.
محور خروجی: هالو شفت و سالید شفت؛ این گیربکس‌ها به‌صورت پایه‌دار، فلنج دار یا مرکب قابل سفارش هستند.
پوسته یک‌تکه
قابل‌نصب به‌صورت افقی، عمودی و تحت زاویه
قابل سفارش به‌صورت 2 و 3 استیج
گیربکس پارس گرجی طرح sew سری r

گیربکس سری F پارس گرجی صنعت (هلیکال آویز)
گیربکس پارس گرجی سری F، نوعی گیربکس هلیکال شفت موازی است که با نام گیربکس آویز نیز شناخته می‌شود؛ گیربکس سری F پارس گرجی صنعت در چهار تیپ F (خروجی سالید شفت بدون فلنج)، FA…B (خروجی هالو شفت بدون فلنج)، FF (خروجی سالید شفت فلنج دار) و FAF (خروجی هالو شفت فلنج دار) با مشخصات زیر تولید می‌شود:

محور ورودی: محور ورودی: هالو (شفت مادگی - توخالی)، سالید (شفت نری – توپر) و کوپل مستقیم موتور و گیربکس در کارخانه
سایز گیربکس: گیربکس پارس سری F در 10 سایز از 37 تا 157 تولید می‌شود.
توان موتور: گیربکس‌های سری F پارس گرجی صنعت باتوجه‌به نسبت تبدیل و سایز گیربکس با موتورهای 0.12 تا 110 کیلووات قابل استفاده هستند.
دور خروجی و گشتاور: سرعت خروجی گیربکس‌های سری F بین 0.2 (گیربکس مرکب) تا 370 دور بر دقیقه و گشتاور خروجی آن ها بین 200 تا 18000 نیوتن متر است.
محور خروجی: شفت خروجی گیربکس هلیکال آویز پارس گرجی از نوع سالید (شافت توپر) یا هالو است و می‌توان این گیربکس‌ها را به‌صورت افقی، عمودی و تحت زاویه به‌صورت آویز یا با استفاده از بازوی گشتاور نصب نمود.
قابل سفارش به‌صورت 2 و 3 استیج
پوسته یک‌تکه
گیربکس هلیکال آویز پارس گرجی سری f

گیربکس سری K پارس گرجی صنعت (هلیکال بول)
گیربکس سری K پارس گرجی، از نوع بول هلیکال بوده و با نام پینیون کرانویل نیز شناخته می‌شود؛ شفت ورودی و خروجی این گیربکس با زاویه 90 درجه نسبت به هم قرار گرفته‌اند. گیربکس بول هلیکال پارس گرجی در 5 تیپ K (خروجی سالید شفت بدون فلنج)، KA…B (خروجی هالو شفت بدون فلنج)، KF (خروجی سالید شفت فلنج دار)، KAF (خروجی هالو شفت فلنج دار) و KA…T (خروجی هالو شفت به همراه بازوی گشتاور) تولید می‌شود؛ مشخصات این گیربکس پارس گرجی به شرح زیر است:

محور ورودی: محور ورودی: هالو (شفت مادگی - توخالی)، سالید (شفت نری – توپر) و کوپل مستقیم موتور و گیربکس در کارخانه
سایز گیربکس: گیربکس پارس گرجی سری K در 12 سایز از 37 تا 187 تولید می‌شود.
توان موتور: این گیربکس‌ها باتوجه‌به سایز و نسبت تبدیل با موتورهای 0.12 تا 110 کیلووات قابل استفاده هستند.
دور خروجی و گشتاور: سرعت خروجی گیربکس بول هلیکال پارس گرجی صنعت بین 0.2 (گیربکس مرکب) تا 161 دور بر دقیقه بوده و گشتاور آن بین 200 تا 37700 نیوتن متر است.
محور خروجی: شفت خروجی گیربکس پارس سری K در دو نوع هالو و شافت قابل سفارش است؛ این گیربکس‌ها را می‌توان به‌صورت افقی، عمودی و تحت زاویه با پایه، فلنج و بازوی گشتاور نصب کرد.
قابل سفارش به‌صورت 3 استیج
پوسته یک‌تکه
گیربکس بول هلیکال پارس گرجی سری k

قیمت گیربکس پارس گرجی
قیمت گیربکس پارس گرجی باتوجه‌به عوامل مختلف از جمله نوع گیربکس، ظرفیت بار آن، سایز، توان موتور و نوع خروجی گیربکس (پایه‌دار یا فلنج دار) تغییر می‌کند. به‌طورکلی، گیربکس‌های پارس گرجی در مقایسه با برندهای خارجی مشابه مقرون‌به‌صرفه‌تر بوده و امکانات مشابهی را در اختیار شما می‌گذارند. مهم‌ترین عوامل مؤثر بر قیمت گیربکس پارس گرجی عبارت‌اند از:

نوع گیربکس: نوع گیربکس (شفت مستقیم، آویز، بول هلیکال) اولین عامل مهم در قیمت محصولات پارس گرجی است.
سایز گیربکس: هر چقدر سایز گیربکس بزرگ‌تر باشد نشان‌دهنده این است که برای کاربردهای سنگین‌تری طراحی شده و ظرفیت بار و گشتاور بیشتری دارد؛ بنابراین قیمت بیشتری هم دارند.
نحوه نصب و خروجی گیربکس: همان‌طور که گفته شد، نحوه نصب گیربکس‌های پارس گرجی می‌تواند پایه‌دار، فلنج دار یا ترکیبی از این دو باشد؛ قیمت گیربکس‌هایی که به همراه فلنج ارائه می‌شوند، بیشتر از گیربکس‌های پایه‌دار است.
خرید گیربکس پارس گرجی
پیش از خرید گیربکس پارس گرجی باید نیازهای کاربرد موردنظرتان را به‌دقت سنجیده و سپس بر اساس آن‌ها گیربکس مناسب را انتخاب و خریداری نمایید؛ عوامل زیادی را برای انتخاب گیربکس باید در نظر گرفت، از جمله:

نوع گیربکس: ابتدا باید باتوجه‌به نوع کاربرد، یکی از چهار تیپ گیربکس پارس را انتخاب نمایید.
توان موتور: اگر قبلاً الکتروموتور سه‌فاز یا تک‌فاز تهیه نموده‌اید، باید توان آن را با ظرفیت گیربکس مطابقت دهید؛ در غیر این صورت باید باتوجه‌به گشتاور و دور خروجی مورد نیاز، الکتروموتور مناسبی را خریداری نمایید.
نسبت تبدیل: پس از انتخاب نوع گیربکس و توان موتور، باید نسبت تبدیل گیربکس را برای دستیابی به دور خروجی مناسب انتخاب نمایید.
عوامل زیادی در انتخاب و خرید گیربکس نقش دارند؛ اما موارد فوق مهم‌ترین آن‌ها هستند. در صورتی‌که در انتخاب گیربکس پارس گرجی به مشکلی برخوردید، می‌توانید با کارشناسان کالا صنعتی تماس گرفته و از مشاوره تخصصی رایگان این مجموعه بهره‌مند شوید.

عاملیت فروش گیربکس پارس گرجی
خرید از عاملیت رسمی فروش گیربکس پارس گرجی دو مزیت اصلی دارد:

قیمت مناسب: به دلیل حذف واسطه‌ها، قیمت عاملیت‌های فروش پارس گرجی از جمله وب‌سایت کالا صنعتی بسیار مناسب‌تر از سایر فروشگاه‌ها است.
خدمات پس از فروش: دومین مزیت خرید از عاملیت فروش گیربکس پارس گرجی، بهره‌مندی از خدمات پس از فروش مانند گارانتی یک‌ساله و تأمین قطعات در کمترین زمان ممکن است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/323/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D8%AC%DB%8C-pars-gorji

بازدید : 2
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403 زمان : 18:31

جهت راه اندازی و نصب اینورتر پنتاکس نکات مهمی است که باید در نظر گرفته شود. اینورتر پنتاکس در دو مدل DSI200 و DSI400 و در دو حالت تکفاز و سه فاز طراحی و تولید میشود. اما از آن جا که نصب و راه اندازی این دو مدل تفاوت چندانی با هم ندارد در ادامه روش کلی نصب این اینورتر توضیح داده می شود.

نکات نصب درایو اینورتر پنتاکس
درایو فرکانس متغیر باید به درستی نصب شود در غیر این صورت ممکن است درایو دچار مشکل شود. بنابراین نصب VFD باید توسط یک فرد مجرب انجام شود.
در هنگام نصب VFD باید اقدامات احتیاطی خاصی انجام شود، زیرا سطح ارتعاش مکانی که VFD نصب می شود نباید زیاد باشد و دما باید بسیار پایین باشد.
درایو در حین کار گرم می شود بنابراین باید در مکانی غیر قابل اشتعال نصب شود.
باید در جایی نصب شود که رطوبت و نور خورشید صدمه نزند.
اگر درایو به صورت عمودی نصب شده باشد، دفع گرما مفید خواهد بود.
اگر بیش از یک VFD نصب شده باشد، می توان از یک فن خنک کننده استفاده کرد.
نصب VFD باید با کمک مهره و پیچ انجام شود تا بتوانیم از نصب صحیح اطمینان حاصل کنیم.
درایو باید از گرد و غبار، آب و روغن جدا باشد.


محصولات پیشنهادی: خرید اینورتر پنتاکس
کابل کشی اینورتر پنتاکس
کابل کشی یا سیم کشی درایو اینورتر شامل دو بخش است:

مدار قدرت اصلی
مدار کنترل
مرحله اول : اتصال مدار قدرت
در ابتدای نصب تمام اینورتر ها، از اتصال مدار اصلی (قدرت) آن شروع می کنیم.

برای این کار، برق ورودی را قطع کرده
درپوش محافظ ترمینال ها را بردارید
در اینورتر های سه فاز برق ورودی را به ترمینال های R,S,T و در اینورتر های تک فاز به R,S وصل کنید
سه ترمینال U,V,W را به سر بندی موتور وصل کنید. نکته: در اتصال مدارات قدرت، توجه به اتصال به زمین در هر دو طرف ورودی و خروجی درایو توجه فرمائید.
با وصل کردن برق ورودی، اینورتر روشن شده و آماده به کار است. اگر اینورتر تا به حال تنظیم پارامتر نشده باشد، با زدن دکمه استارت موتور، با تنظیمات پیش فرض کارخانه شروع به کار می کند.
1) ترمینال مدار قدرت
ترمینال مدار قدرت

نام ترمینال شرح
R - S - T R, S, T: برای اتصال منبع تغذیه سه فاز AC
R, S: برای اتصال منبع تغذیه تکفاز AC
PB ورودی مقاومت ترمز
مقاومت ترمز DC را می توان به + متصل کرد
+ ترمینال مثبت ولتاژ سمت DC خازن فیلتر
U - V - W خروجی سه فاز موتور
ترمینال ارت ترمینال ارت
در زیر دیاگرام استاندارد کابل کشی هر دو مدل اینورتر پنتاکس را گذاشته ایم که در نصب به شما کمک خواهد کرد.

نقشه کابل کشی سری های مختلف درایو پنتاکس
نقشه کابل کشی اینورتر ها به شرح زیر است:

نقشه کابل کشی اینورتر های پنتاکس سری مدل DSI-200
نقشه کابل کشی اینورتر مدل DSI200

پارامتر مقدار پارامتر مقدار
P0.01 2 PA.01 مقدار فشار تنظیمی (40 یعنی فشار 4 برابر)
P0.02 1 PA.02 0
P0.03 8 PA.28 1
P0.15 8 PA.05 80
P0.16 0 PA.06 0.3
P0.17 3 PA.12 1
P0.18 3 PA.13 1
P0.01 توان نامی موتور P8.49 فرکانس بیداری مثلا 37 هرتز
P0.02 ولتاژ نامی موتور (220 ولت) P8.50 0
P0.03 جریان نامی موتور P8.51 فرکانس خواب مثلا 36 هرتز
P0.04 فرکانس نامی موتور P8.52 0
P0.05 سرعت نامی موتور D0.09 مقدار جریان ارسالی سنسور فشار
P4.13 2 D0.15 مقدار فشار رفرنس
PA.00 0 D0.16 مقدار فشار واقعی
نقشه کابل کشی اینورتر های پنتاکس سری مدل DSI-400
نقشه کابل کشی اینورتر

در صورت نیاز به نصب مقاومت ترمز حتما توجه داشته باشید که برای مقاومت ترمز های رنج 0.4kW-22kW به ترمینال های P+ و PB و برای رنج 30kW-400kW به ترمینال های P- و P+ متصل کنید. لطفا به جدول زیر مراجعه کنید و مقاومت ترمز متناسب را جداگانه انتخاب کنید.

اینورتر مقاومت ترمز واحد ترمز زمان ترمز %
تعداد مقدار
DSI-200-K40G1 1 80W 200Ω بصورت استاندارد داخل اینورتر -
DSI-200-K75G1 1 80W 150Ω
DSI-200-1K5G1 1 100W 100Ω
DSI-200-2K2G1 1 100W 70Ω
DSI-200-K75G3 1 150W 300Ω
DSI-200-1K5G1 1 150W 220Ω
DSI-200-2K5G1 1 250W 200Ω
DSI-200004G3/5K5P3 1 300W 130Ω
DSI-2005K5G3/7K5P3 1 400W 90Ω
DSI-400−2K2G1 1 100W 300Ω 220
DSI-400−K72G3 1 120W 200Ω 125
DSI-400−1K5G3 1 300W 100Ω 125
DSI-400−2K2G3 1 300W 70Ω 120
DSI-400−3K7G3 1 100W 300Ω 130
DSI-400−5K5G3 1 200W 300Ω 125
DSI-400−7K5G3 1 200W 200Ω 135
DSI-400−011G3 1 400W 150Ω 135
DSI-400−015G3 1 500W 100Ω 135
DSI-400−018G3 1 800W 75Ω 130
DSI-400−022G3 1 1040W 50Ω 135
DSI-400−030G3 1 6000W 20Ω نصب خارجی 125
DSI-400−037G3 1 9600W 16Ω 125
DSI-400−045G3 1 9600W 13.6Ω 125
DSI-400−055G3 2 6000W 20Ω 135
DSI-400−075G3 2 9600W 13.6Ω 145
راه اندازی و تنظیم اینورتر پنتاکس جهت کنترل پمپ
در صورتی که اینورتر 200-DSI ورودی تک فاز می باشد باید پمپ به صورت مثلث سربندی شود و اگر اینورتر ورودی سه فاز می باشد، باید پمپ به صورت ستاره سربندی شود. پمپ حتما باید سه فاز باشد. در کنترل پمپ توسط اینورتر معمولا از یک سنسور فشار استفاده می شود تا فشار خروجی پمپ را اندازه گیری نماید. در این حالت اینورتر باید در حالت کنترل PID قرار گیرد تا متناسب با مصرف در خروجی پمپ، بتواند با تغییر سرعت پمپ فشارخروجی را ثابت نگه دارد.

اینورتر پنتاکس dsi

سنسورهای فشار معمولا خروجی 0(4) – 20mA دارند که برای پمپ های آب از سنسور 0 – 10bar استفاده می گردد. این نوع سنسور دارای دو ترمینال می باشد که توسط یک کابل دو رشته به اینورتر متصل می شود. تغذیه این سنسورها ولتاژ DC معمولا 10 تا 30 ولت می باشد که می توان از تغذیه +10 ولت اینورتر استفاده نمود.

سنسور فشار

نصب تجهیزات جانبی
لوازم و تجهیزاتی که برای نصب به آن نیاز دارید در جدول زیر به آنها اشاره شده است. برای نصب راکتور DC بصورت خارجی، در مدل DSI-400، راکتور DC را می توان با توجه به نیازهای کاربردی نصب کرد. هنگام نصب توجه داشته باشید، باید کابل بین DC + 1 و DC + 2 مدار اصلی را وصل کنید. سپس راکتور را بین DC + 1 و DC + 2 را اضافه کنید سیم کشی بین پایانه های راکتور و پایانه های اینورتر DC + 1 و DC + 2 هیچ قطبی ندارد. بعد از نصب راکتور، کنتاکت کوتاه بین DC + 1 و DC + 2 دیگر اتفاده نمی شود. در جدول زیر مشخصات کلید قدرت، کابل و کنتاکتور مورد نیاز با اینورترها مشخص شده است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/1832/%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D9%BE%D9%86%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%B3

بازدید : 2
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403 زمان : 13:18

امروزه استفاده از پمپ آب خانگی برای افزایش فشار ساختمان‌ها گسترش پیدا کرده و به منظور نصب پمپ آب لازم است تعدادی از لوازم جانبی همراه با پمپ آب خانگی نصب شود که یکی از آنها مخزن تحت فشار یا منبع انبساط است. در عملکرد مخزن تحت فشار مشکلاتی بوجود می‌آید که یکی از آنها عدم تنظیم باد است. زمانی که باد پشت تیوپ آب یا دیافراگم کمتر یا زیادتر از استاندارد باشد و به عبارتی تنظیم نباشد باعث می‌شود در عملکرد پمپاژ آب به واحدهای ساختمان اختلال ایجاد شده و فشار آب دچار نوسانات و کم و زیادشدن شود. در ادامه این مقاله از کالاصنعتی به آموزش تنظیم باد مخزن تحت فشار بصورت مرحله به مرحله پرداخته خواهد شد. همچنین علت بادنشدن و علت خالی شدن منبع انبساط پمپ ذکر خواهد شد. با ما همراه باشید.

آموزش تنظیم باد مخزن تحت فشار
جهت تنظیم باد مخزن تحت فشار بایستی مراحل زیر به ترتیب انجام شود:

تنظیم باد مخزن تحت فشار

در ابتدا پمپ آب خانگی را خاموش و دو شاخه آن را از برق جدا می‌کنیم.
مخزن را به حالتی قرار می‌دهیم که سوزن والف به سمت زمین باشد، درپوش والف باد مخزن را باز کرده و بعد سوزن را فشار می‌دهیم تا مطمئن شویم که تیوپ مخزن تحت فشار سالم است (در صورتی که تیوپ مخزن سوراخ باشد از والف، آب خارج می‌شود)
شیرفلکه ورودی به مخزن تحت فشار را می‌بندیم و در صورتی که در مسیر ورودی آب به مخزن شیری تعبیه نشده است،، شیر ورودی آب از مخزن ذخیره آب به پمپ را می‌بندیم.
سپس بایستی شیر تخلیه آب مخزن تحت فشار را باز کرده تا آب موجود در داخل مخزن تحت فشار کاملا تخلیه شود.
پس از اینکه آب داخل مخزن تحت فشار کامل تخلیه شد و از سالم بودن تیوپ اطمینان حاصل شد می‌بایست بوسیله یک پمپ باد یا تلمبه مخزن را به میزان مشخصی شارژ کرد.
میزان فشار باد مخزن تخت فشار پمپ آب خانگی معمولا در محدوده psi 25 الی psi 35 (1.7 بار الی 2.4 بار) باید باشد که در هنگام شارژ باد مخزن لازم است توسط یک فشارسنج مقدار فشار داخلی را رصد و زمانی که به محدوده مشخص شده رسید شارژ کردن مخزن را قطع کرد. در ویدئوی زیر نیز می‌توانید نحوه تنظیم فشار باد را با توضیحات کامل‌تر مشاهده کنید.


طریقه باد زدن پمپ آب
وقتی صحبت از طریقه باد زدن پمپ آب می‌شود منظور باد زدن مخزن تحت فشار پمپ آب است. این کار به سادگی انجام می‌شود و بعد از اینکه 5 مرحله فوق انجام شد، توسط یک پمپ باد یا تلمبه ساده که متصل به گیج فشار است، می‌توان از طریق سوزن والف اقدام به باد زدن مخزن فشار پمپ آب کرد.

تنظیم فشار باد مخزن تحت فشار بر اساس فشار استارت
میزان فشار باد مخزن تحت فشار معمولا 80 درصد از فشار راه‌اندازی پمپ در نظر گرفته می‌شود. فشار راه‌اندازی پمپ‌های آب خانگی به نوع پمپ و ارتفاع پمپاژ بستگی دارد. به عنوان مثال برای پمپی با فشار راه اندازی 3 بار مقدار 80 درصد آن را برای فشار داخلی مخزن لحاظ می‌کنند یعنی در این مثال 2.4 بار. برای اطلاع از قیمت پمپ می‌توانید از کارشناسان خبره کالاصنعتی راهنمایی‌های لازم را بگیرید.

مخزن فشار 24 لیتری جز ظرفیت‌های پراستفاده است. میزان باد مخزن پمپ آب 24 لیتری حدود 1.5 بار پیشنهاد می‌شود.

علت باد نشدن مخزن تحت فشار
باد نشدن مخزن تحت فشار می‌تواند چند دلیل داشته باشد که در زیر ذکر شده‌اند:

علت بادنشدن مخزن انبساط

یکی از دلایل می‌تواند به علت خالی‌شدن کامل باد پشت تیوپ منبع انبساط باشد که در این صورت فضای باد داخل منبع از آب پر شده و به علت سنگینی آن امکان بادشدن وجود ندارد.
خرابی تیوپ مخزن تحت فشار که می‌تواند پارگی یا سوراخ شدن آن باشد نیز دلیل دیگری از باد نشدن مخزن است. راه تشخیص سوراخ‌بودن تیوپ منبع انبساط از طریق فشار دادن سوزن والف است؛ در صورتی که با فشار دادن سوزن بجای هوا، آب خارج شود نشان دهنده سوراخ‌بودن تیوپ می‌باشد.
دلیل دیگر می‌تواند خرابی سوزن والف مخزن تحت فشار باشد که در این صورت والف باید تعویض شود.
علت خالی شدن باد مخزن پمپ آب
زمانی که تیوپ یا دیافراگم مخزن تحت فشار توسط تلمبه باد می‌شود اما در مدت زمان کوتاهی باد آن خالی می‌شود، می‌توان پی برد که یک ایرادی در منبع تحت فشار اتفاق افتاده است. خالی‌شدن باد مخزن تحت فشار می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که در زیر چهار دلیل آن ذکر شده است.

علت خالی شدن باد مخزن انبساط پمپ آب

پارگی یا سوراخ شدن تیوپ منبع انبساط
شل بودن پیچ‌های فلنج منبع یا شل بودن سوزن والف
خرابی سوزن والف منبع انبساط
وجود روزنه یا سوراخ در بدنه مخزن تحت فشار
جهت رفع مشکلات فوق باید اقدامات زیر انجام گیرد. در صورت مشاهده پارگی در تیوپ باید به طور کل منبع انبساط تعویض شود چرا که امکان تعویض تیوپ منبع انبساط به تنهایی وجود ندارد. همچنین در صورت شل‌بودن پیچ فلنچ یا سوزن والف، راه حل ساده آن محکم‌کردن پیچ است. اگر مشکل خالی شدن باد مخزن انبساط از سوزن والف باشد سوزن سالم با معیوب باید جایگزین شود و در انتها در صورت وجود سوراخ در بدنه می‌توان آن را توسط جوشکارهای ماهر تعمیر کرد و در صورت عدم امکان تعمیر به کلی آن را تعویض کرد.

جمع‌بندی

علاوه بر این که تنظیم بودن باد مخزن تحت فشار در عملکرد صحیح فرآیند پمپاژ آب موثر است همچنین می‌تواند در تعداد دفعات روشن و خاموش شدن پمپ و میزان مصرف برق پمپ تاثیرگذار باشد. نحوه تنظیم باد مخزن تحت فشار و انجام صحیح مراحل آن از اهمیت بالایی برخوردار است که سعی شد در این مقاله به آن پرداخته شود. همچنین مشخص شد که چند دلیل می‌تواند باعث باد نشدن منبع انبساط شود که خرابی یا پارگی تیوپ مهم‌ترین آن است. جهت آشنایی با انواع منبع انبساط و نحوه انتخاب آن می‌توانید به مقاله مذکور مراجعه کنید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D9%85%D9%BE/1864/%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%AE%D8%B2%D9%86-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1

بازدید : 3
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403 زمان : 10:25

در ابتدای فصل گرما کولرهای آبی بسیار مورد استفاده است و شرکت هایی هستند که موتور کولر الکتروژن را با قیمت بسیار مناسب عرضه می کنند که کالا صنعتی جزو این دسته قرار دارد. در صورت خرید تعداد این قیمت ها کاهش خواهد داشت. الکتروموتور کولری الکتروژن را میتوان یکی از با کیفیت ترین موتورهای کولر موجود در ایران دانست. استفاده از بلبرینگ بجای یاتاقان در دو سر شفت، کلید قطع کن جهت جلوگیری از سوخته و بسیاری مزیت های دیگر باعث شده تا استقبال عمومی و بسیاری شرکت های کولر سازی در ایران از این برند افزایش یابد.

در همین راستا شرکت الکتروژن و خصوصاً بخش فروش استراتژی هایی را دنبال می کند که به اختصار در زیر آمده است. در جهت معرفی بعضی از استراتژی های اجرایی واحد فروش به موارد زیر اشاره می کنیم:

ضمانت، خدمات و مشاوره های فنی در سریع ترین زمان ممکن به مشتریان
تحویل به موقع و مطابقت کامل با خواسته مشتریان بدون توقف در خطوط تولید آن کارخانجات
بالا بردن سطح کیفیت محصولات به وسیله واحد تحقیق و توسعه و توصیه های مشتریان به عنوان مهمترین شرکای تجاری شرکت
توسعه کانال های فروش در بازار
پاسخگویی دائمی کادر فروش و بازاریابی کارآزموده
برگزاری همایش های فنی و توجیهی برای مشتریان جهت افزایش میزان استفاده مفید از محصولات
رقابت از لحاظ قیمت حتی در مقایسه با محصولات خارجی
در شرکت الکتروموتور الکتروژن مهم ترین رکن و فاکتور جهت موفقیت رضایت مشتری در نظر گرفته شده که آن را به تمام بخش های سازمان و برای کلیه فعالیت ها آن تعمیم داده است.

موتور کولر راندمان بالای الکتروژن

کنترل کیفیت شرکت الکتروژن
بخش کنترل کیفیت که امروزه بخش مهمی در کارخانجات صنعتی به حساب می آید، در شرکت الکتروموتور الکتروژن به عنوان ناظر کیفی کیفیت محصولات، در تمامی مراحل کار از ورود مواد خام و اقلام اولیه گرفته تا تولید قطعه نیمه ساخته و تولید محصول نهایی طی 24 ساعت ، نظارت را از مهم ترین اقدامات خود دانسته و با توجه به این نکته که خود را نماینده مشتری و همچنین بعنوان بازوی واحد طراحی گام به گام می داند ، به عنوان همراه و پشتیبان فرایند تولید عمل می کند. فعالیت های کنترل کیفیت در شرکت الکتروموتور الکتروژن در 3 بخشی که مستقل و در عین حال وابسته به یکدیگر هستند ، انجام می شود. این بخش ها عبارتند از :

کنترل کیفیت اقلام ورودی )آزمایشگاه مواد(
کنترل کیفیت خطوط تولید
کنترل کیفیت محصول نهایی )آزمایشگاه فیزیک(
آزمایشگاه فیزیک شرکت الکتروموتور الکتروژن دارای گواهینامه شماره T/1002 از اداره استاندارد بوده که به همین دلیل به عنوان یک بازوی قدرتمند اجرایی که در خدمت متولیان کیفیت و ایمنی کشورمان قرار گرفته ، فعالیت می کن .

بیشتر بخوانید:قیمت موتور کولر موتوژن
وظایف کنترل کیفیت الکتروژن
از مهم ترین وظایف بخش کنترل در شرکت الکتروموتور الکتروژن می توان به کنترل اطلاعات و تطبیق آن با نیاز مشتری ، پردازش و تبدیل مشخصات فنی به آیتم های کنترلی ، جمع آوری داده ها و ترسیم نمودارها و نهایتا تجزیه و تحلیل اولیه نتایج اشاره نمود ؛ در نتیجه این اقدامات کیفیت محصولات به طور چشمگیری افزایش یافته به اقدمات پیشگیرانه و اصلاحی در این زمینه منجر می شود که رضایت مشتریان را به دنبال خواهد داشت.

همینطور این واحد یعنی واحد کنترل کیفیت شرکت الکتروژن در اقداماتی مثل پشتیبانی فنی از مشتریان و پاسخگویی سریع و آنی به شکایات با واحد خدمات پس از فروش در یک سو گام برداشته، آنها را در کمترین زمان ممکن مورد بررسی و مطالعه قرار داده و در راستای رفع آنها عمل می کند که این امر سبب دریافت اطمینان از جانب مشتریان می گردد. شرکت الکتروموتور الکتروژن در سال های 1387 و 1388 موفق شد جایزه هایی را به عنوان واحد نمونه کیفی دریافت نماید و همچنین در سال 1389 از طرف اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی به عنوان مسئول کنترل کیفیت نمونه شناخته شود.

دریافت این افتخارات و عناوین می تواند مهر تاییدی باشد بر اجرای صحیح و درست خط مشی های کیفیت که نیل به این هدف بزرگ در راستای پایه ریزی برنامه کاملی است که به وسیله مدیریت درست و دقیق مجموعه از قبل انجام شده است. واحد کنترل کیفیت نه فقط در شرکت الکتروموتور الکتروژن بلکه در تمامی شرکت ها و کارخانجات صنعتی بخش کوچکی از فرآیند تضمین کیفیت محصولات می باشد، در واحد کنترل کیفیت طبق تعریف این بخش، حرکت به سمتی است که نقایص و عیوب با کاهش چشمگیر مواجه شده است.

موتور کولر الکتروژن
موتور کولر الکتروژن را میتوان یکی از بهترین برند های موتور کولری در ایران دانست. در سال های اخیر استفاده زیاد و طولانی مدت از کولر آبی در مناطق خشک باعث شده است تا درخواست موتور کولر با کیفیت ایرانی افزایش داشته باشد. موتور کولر Electrogen را میتوان با خیال راحت و با گارانتی معتبر تهیه کرده و استفاده کرد. برای انتخاب دینام کولر الکتروژن با کارشناسان فروش در تماس باشید.

کیفیت بالای موتور کولر الکتروژن
اولین دلیل برای خرید موتور کولر الکتروژن کیفیت بالای این موتور است. برخلاف بسیاری از موتورهای چینی موجود در بازار، موتور الکتروژن کیفیت نسبتا بالایی دارد. همین کیفیت بالا باعث شده تا یکی از چند موتور برتر برای کولر به‌حساب آید. کیفیت موتور کولر الکتروژن نه‌ تنها در عملکرد آن، بلکه در جنس قطعات و طراحی موتور نیز به چشم می‌آید.

انواع موتور کولر الکتروژن
انواع موتور کولر الکتروژن

به طور معمول موتور کولر ها در سه سایز 1/3 و 1/2 و 3/4 تولید و به بازار عرضه می شود. نمونه 1/3 برای کولر های تا 3000 مناسب است و 1/2 برای کولرهای تا 1500 و 3/4 برای کولرهای سایز بزرگ که عموماً به کولر های 7000 شهرت دارند، قابل استفاده است. مدل های EG و تندر و طوفان و گرین از جمله مدل های تولید شرکت است که بیشترین تولید برای موتور کولر EG بوده است. مزیت بزرگ این مدل سوئیچ Overload است که از سوختن موتور جلوگیری می کند. جنس سیم پیچ در این مدل موتور ها مس است و به دو صورت دور تند و کند 1400 و 900 دور در بازار موجود است.

فصل تابستان درخواست خرید موتور کولر الکتروژن بسیار زیاد است و در شهرهای با آب و هوای خشک، درخواست خرید این کالا افزایش زیادی دارد. کالای بسیار مرتبط با دینام کولر الکتروژن را میتوان پمپ کولر دانست. موتور کولر الکتروژن شاید کمی گران تر از برندهای دیگر باشد اما یکی از بهترین برند های موتور کولر در ایران است.

مزایای موتور کولر الکتروژن
قطعات یدکی موتور کولر الکتروژن را می‌توانید از نمایندگی‌های مجاز این شرکت تهیه کنید. به‌ این‌ ترتیب، دیگر نگران نبود قطعات موتور کولر نیستید و به‌راحتی آن را تعویض و تعمیر می‌کنید. این ویژگی خود باعث به‌ صرفه‌تر شدن موتور کولر ایرانی شده است.
خدمات پس از فروش مناسب بر روی کلیه محصولات این شرکت است. خدمات پس از فروش موتور کولر الکتروژن کمک می‌ کند تا خرید شما مطمئن‌تر شود.
با توجه به کیفیت، قیمت موتور کولر الکتروژن بسیار مناسب است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/162/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%86-electrogen/%D9%85%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%88%D9%84%D8%B1-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%86

بازدید : 3
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403 زمان : 22:38

اینورتر پنتاکس دارای 51 هشدار خطا و عملکرد حفاظتی است و قادر به استفاده کامل از عملکردهای مختلف دستگاه است، در حالی که اجرای کامل حفاظت ها را انجام می دهد. ممکن است در طول عملیات با خطاهای مختلف زیر روبرو شوید، با تجزیه و تحلیل جدول می توان دلایل ایجاد خطا را کنترل کرده و اشکالات احتمالی را برطرف نمود.

هشدار خطاها و راه حل ها
اینورتر پنتاکس هنگام وقوع خطا، برای حفاظت و جلوگیری از وقوع اتفاق، هشدار حفاظتی اینورتر عمل کرده و ابتدا ترمینال های خروجی اینورتر را قطع می کند. سپس کنتاکت رله خطا فعال می شود و کد خطا روی نمایشگر اینورتر ظاهر می شود. کاربر می تواند با استفاده از این مطلب، نوع خطا را مشخص کرده و قبل از تماس با بخش خدمات شرکت، علت خطا را بررسی کرده و روش رفع آن را پیدا کند. اگر خطا ناشی از دلایل نامشخص است که قابل رفع نمی باشد، لطفا به طور مستقیم با نمایندگان یا شرکت تماس بگیرید. توجه داشته باشید که در میان 51 خطای هشدار دهنده، خطا شماره 22 ، Err22 به اضافه جریان یا اضافه ولتاژ سخت افزار اشاره دارد. در اغلب موارد، خطای اضافه ولتاژ منبع ولتاژ منجر به خطای 22 = Err22 می شود.

اینورتر پنتاکس

عنوان خطا حفاظت از واحد اینورتر
کد خطا No.1= Err01
علل احتمالی وقوع این خطا اتصال کوتاه مدار خروجی اینورتر
کابل کشی طولانی بین موتور و اینورتر
اضافه دمای ماژول
شل بودن سیم کشی داخلی اینورتر
اشکال برد کنترل اصلی
اشکال برد درایو
اشکال ماژول اینورتر
روش های رفع خطا خطاها و اشکالات خارجی را از رفع کنید.
فیلتر راکتور در خروجی اینورتر اضافه کنید.
کنترل مجرای هوا، فن و از بین بردن مشکلات موجود.
همه سیم های اتصال را کنترل کنید.
با واحد پشتیبانی فنی تماس بگیرید.

عنوان خطا اضافه جریان در شتاب مثبت Acc
کد خطا No.2= Err02
علل احتمالی وقوع این خطا زمان شتاب خیلی کوتاه است.
افزایش مقدار گشتاور یا منحنی V / F نامناسب است.
ولتاژ پایین
مدار خروجی اینورتر اتصال زمین یا اتصال کوتاه
مد کنترل برداری بدون شناسایی پارامترهای موتور
راه اندازی موتور در حال چرخش
افزایش ناگهانی بار در فرایند شتاب افزاینده
انتخاب توان اینورتر پائین تر از موتور
روش های رفع خطا زمان شتاب را افزایش دهید.
افزایش گشتاور دستی یا منحنی V / F را تنظیم کنید.
ولتاژ را در محدوده نرمال تنظیم کنید.
از بین بردن خطاهای خارجی اینورتر
شناسایی پارامترهای موتور
انتخاب مد ردیابی سرعت موتور یا راه اندازی مجدد پس از توقف کامل موتور
پلغو افزایش ناگهانی بار هنگام شتاب گرفتن موتور
انتخاب اینورتر با توان متناسب با موتور

عنوان خطا اضافه جریان هنگام شتاب کاهنده Dec
کد خطا No.3= Err03
علل احتمالی وقوع این خطا مدار خروجی اینورتر اتصال زمین یا اتصال کوتاه
حالت کنترل برداری بدون شناسایی پارامترهای موتور
زمان کاهش سرعت خیلی کوتاه است.
ولتاژ پایین
افزایش ناگهانی بار در فرآیند توقف موتور
عدم استفاده از مقاومت ترمز یا واحد ترمز
روش های رفع خطا خطاهای خارجی را از بین ببرید.
شناسایی پارامترهای موتور
زمان کاهش سرعت را افزایش دهید.
ولتاژ را در محدوده نرمال تنظیم کنید.
لغو افزایش ناگهانی بار هنگام توقف موتور
نصب واحد ترمز و مقاومت ترمز

عنوان خطا اضافه جریان در سرعت ثابت
کد خطا No.4= Err04
علل احتمالی وقوع این خطا مدار خروجی اینورتر اتصال زمین یا اتصال کوتاه
مد کنترل برداری بدون شناسایی پارامترهای موتور
ولتاژ پایین
افزایش ناگهانی بار
انتخاب توان اینورتر پائین تر از موتور
روش های رفع خطا خطا های خارجی را از بین ببرید.
شناسایی پارامترهای موتور
ولتاژ را در محدوده نرمال تنظیم کنید.
لغو افزایش ناگهانی بار
انتخاب اینورتر با توان بالاتر متناسب با موتور

عنوان خطا اضافه ولتاژ در شتاب افزاینده Acc
کد خطا No.5= Err05
علل احتمالی وقوع این خطا واحد ترمز و مقاومت ترمز نصب نشده است.
ولتاژ ورودی بالا
اعمال نیروی خارجی به موتور در طول فرایند شتاب
زمان شتاب خیلی کوتاه است.
روش های رفع خطا نصب واحد ترمز و مقاومت ترمز
ولتاژ را در محدوده نرمال تنظیم کنید.
نیروی خارجی را قطع کرده یا مقاومت ترمز را تنظیم کنید.
زمان شتاب را افزایش دهید.

عنوان خطا اضافه ولتاژ در حالت شتاب کاهنده Dec
کد خطا No.6= Err06
علل احتمالی وقوع این خطا ولتاژ ورودی بالا
اعمال نیروی خارجی به موتور در طول فرایند شتاب
زمان شتاب کاهنده خیلی کوتاه است.
واحد ترمز و مقاومت ترمز نصب نشده است.
روش های رفع خطا ولتاژ را در محدوده نرمال تنظیم کنید.
نیروی خارجی را قطع کرده یا مقاومت ترمز تنظیم کنید.
زمان کاهش سرعت را افزایش دهید.
واحد ترمز و مقاومت ترمز نصب کنید.

عنوان خطا اضافه ولتاژ در سرعت ثابت
کد خطا No.7= Err07
علل احتمالی وقوع این خطا اعمال نیروی خارجی به موتور
ولتاژ ورودی بالا
روش های رفع خطا نیروی خارجی را قطع کرده یا مقاومت ترمز را تنظیم کنید.
2، ولتاژ را در محدوده نرمال تنظیم کنید.

عنوان خطا اضافه ولتاژ در سرعت ثابت
کد خطا No.8= Err08
علل احتمالی وقوع این خطا ولتاژ ورودی در محدوده مشخص شده نیست.
روش های رفع خطا ولتاژ را در محدوده نرمال تنظیم کنید.

عنوان خطا خطای ولتاژ کم
کد خطا No.9= Err09
علل احتمالی وقوع این خطا قطع برق لحظه ای
ولتاژ ورودی در محدوده مشخص شده نیست.
اشکال در ولتاژ باس DC
اشکال در یکسوساز
اشکال در برد درایور
اشکال در برد کنترل
روش های رفع خطا ریست خطا
ولتاژ را در محدوده نرمال تنظیم کنید.
با واحد پشتیبانی فنی تماس بگیرید.

عنوان خطا اضافه بار اینورتر
کد خطا No.10= Err10
علل احتمالی وقوع این خطا انتخاب اینورتر با قدرت کم
بار بیش از حد روی موتور یا مشکل مکانیکی موتور
روش های رفع خطا انتخاب اینورتر با سطح قدرت بیشتر
بار را کاهش دهید و شرایط موتور و مکانیک را بررسی کنید.

عنوان خطا اضافه بار موتور
کد خطا No.11= Err11
علل احتمالی وقوع این خطا انتخاب اینورتر با قدرت کم
تنظیم نادرست پارامتر P9.01
بار بیش از حد یا مشکل مکانیکی موتور
روش های رفع خطا انتخاب اینورتر با سطح قدرت بیشتر
تنظیم P9.01 به درستی
بار را کاهش دهید و شرایط موتور و مکانیک را بررسی کنید.

عنوان خطا قطعی فاز ورودی
کد خطا No.12= Err12
علل احتمالی وقوع این خطا اشکال برد درایور
اشکال در حفاظت از رعد و برق (BESP)
اشکال در برد کنترل
اشکال در منبع تغذیه ورودی 3 فاز
روش های رفع خطا جایگزین برد درایور، برد کنترل یا کنتاکتور
با واحد پشتیبانی فنی تماس بگیرید.
خطاهای خارجی را از بین ببرید.

عنوان خطا قطعی فاز خروجی
کد خطا No.13= Err13
علل احتمالی وقوع این خطا اشکال در کابل کشی بین موتور و اینورتر
خروجی سه فاز نامتعادل اینورتر
اشکال در برد کنترل یا برد درایور
اشکال در ماژول قدرت
روش های رفع خطا رفع خطاهای خارجی
خروجی 3 فاز را بررسی کنید و اشکالات را رفع کنید.
با واحد پشتیبانی فنی تماس بگیرید.

عنوان خطا اضافه دمای ماژول
کد خطا No.14= Err14
علل احتمالی وقوع این خطا اشکال در کانال هوا
اشکال در فن
دمای محیط بالا
اشکال در ترمیستور ماژول
اشکال در ماژول اینورتر
روش های رفع خطا تمیز کردن گرد و غبار کانال هوا
تعویض فن
کاهش دمای محیط
تعویض ترمیستور
تعویض ماژول اینورتر

عنوان خطا خطای تجهیزات خارجی
کد خطا No.15= Err15
علل احتمالی وقوع این خطا ورودی سیگنال خطای خارجی از طریق DI
ورودی سیگنال خطای خارجی از طریق IO
روش های رفع خطا ریست عملیات

عنوان خطا خطای ارتباط سریال
کد خطا No.16= Err16
علل احتمالی وقوع این خطا اشکال در کابل ارتباطی
تنظیم اشتباه کارت توسعه ارتباطی P0.28
تنظیم اشتباه پارامترهای ارتباطی گروه PD
اشکال در موقعیت دستگاه
روش های رفع خطا کابل ارتباطی را بررسی کنید.
پارامترهای کارت ارتباطی را به درستی تنظیم کنید.
پارامترهای ارتباط سریال را به درستی تنظیم کنید.
موقعیت دستگاه را بررسی کنید.

عنوان خطا خطای کنتاکتور
کد خطا No.17= Err17
علل احتمالی وقوع این خطا قطع فاز ورودی
اشکال در برد درایور و کنتاکتور
روش های رفع خطا اشکالات خارجی را برطرف کنید.
برد درایور، برد تغذیه یا کنتاکتور را جایگزین کنید.

عنوان خطا خطای بازرسی جریان
کد خطا No.18= Err18
علل احتمالی وقوع این خطا اشکال برد درایور
اشکال ترانس های هال افکت
روش های رفع خطا تعویض برد درایور
تعویض ترانس های هال افکت

عنوان خطا خطای تیونینگ موتور
کد خطا No.19= Err19
علل احتمالی وقوع این خطا زمان طولانی در فرآیند شناسایی پارامتر موتور
تنظیم اشتباه پارامترهای موتور
روش های رفع خطا کابل بین اینورتر و موتور بررسی کنید.
تنظیم پارامترهای موتور به درستی با توجه به پلاک موتور

عنوان خطا خطای کارت انکودر
کد خطا No.20= Err20
علل احتمالی وقوع این خطا اشکال انکودر
اشکال کارت انکودر
عدم سازگاری نوع انکودر
خطای اتصالات انکودر
روش های رفع خطا انکودر را جایگزین کنید.
کارت انکودر را جایگزین کنید.
تنظیم نوع انکودر موتور به درستی
اشکالات مداری را برطرف کنید.

عنوان خطا خطای خواندن و نوشتن در حافظه EEPROM
کد خطا No.21= Err21
علل احتمالی وقوع این خطا حافظه آسیب دیده
روش های رفع خطا تعویض برد کنترل اصلی

عنوان خطا خطای سخت افزاری اینورتر
کد خطا No.22= Err22
علل احتمالی وقوع این خطا وجود اضافه ولتاژ
وجود اضافه جریان
روش های رفع خطا با توجه به خطای اضافه ولتاژ رفتار کنید.
با توجه به خطای اضافه جریان رفتار کنید.

عنوان خطا خطای اتصال کوتاه زمین
کد خطا No.23= Err23
علل احتمالی وقوع این خطا اتصال کوتاه موتور به زمین
روش های رفع خطا کابل یا موتور را جایگزین کنید.

عنوان خطا خطای رسیدن به زمان کل در حال کار
کد خطا No.26= Err26
علل احتمالی وقوع این خطا رسیدن به زمان حال کار تنظیم شده
روش های رفع خطا پاک کردن اطلاعات ثبت شده با استفاده از مقداردهی پارامتر

عنوان خطا خطای 1 تعریف شده توسط کاربر
کد خطا No.27= Err27
علل احتمالی وقوع این خطا ورودی سیگنال خطای 1 تعریف شده کاربر توسط ترمینال چند منظوره DI
ورودی سیگنال خطای 1 تعریف شده توسط کاربر از طریق ترمینال مجازی IO
روش های رفع خطا ریست عملیات

عنوان خطا خطای 2 تعریف شده توسط کاربر
کد خطا No.28= Err28
علل احتمالی وقوع این خطا ورودی سیگنال خطای 2 تعریف شده کاربر توسط ترمینال چند منظوره DI
ورودی سیگنال خطای 2 تعریف شده توسط کاربر از طریق ترمینال مجازی IO
روش های رفع خطا ریست عملیات

عنوان خطا خطای رسیدن به زمان کل روشن بودن
کد خطا No.29= Err29
علل احتمالی وقوع این خطا رسیدن به زمان کل روشن بودن تنظیم شده
روش های رفع خطا پاک کردن اطلاعات ثبت شده با استفاده از مقداردهی پارامتر

عنوان خطا خطای قطع بار موتور
کد خطا No.31= Err31
علل احتمالی وقوع این خطا فیدبک PID کمتر از مقدار تعیین شده PA.26
روش های رفع خطا سیگنال فیدبک PID را بررسی کنید یا PA.26 را به مقدار مناسب تنظیم کنید.

عنوان خطا خطای محدودیت جریان هر موج
کد خطا No.40= Err40
علل احتمالی وقوع این خطا بارگذاری بیش از حد موتور یا قفل موتور
انتخاب اینورتر با قدرت کمتر
روش های رفع خطا بار را کاهش دهید و شرایط موتور و مکانیک را بررسی کنید.
اینورتر با قدرت بیشتر انتخاب کنید.

عنوان خطا خطای سوئیچ موتور
کد خطا No.41= Err41
علل احتمالی وقوع این خطا تغییر موتور در حین کار اینورتر
روش های رفع خطا موتور را پس از توقف اینورتر تغییر دهید.

عنوان خطا خطای انحراف بیش از حد سرعت
کد خطا No.42= Err42
علل احتمالی وقوع این خطا تنظیم نامناسب پارامتر بازرسی P9.69، P9.60
پارامترهای انکودر اشتباه تنظیم شده است.
عدم شناسایی پارامتر
روش های رفع خطا تنظیم پارامترهای بازرسی به درستی با توجه به وضعیت واقعی
تنظیم پارامترهای انکودر موتور به درستی
شناسایی پارامترهای موتور

عنوان خطا خطای اضافه سرعت موتور
کد خطا No.43= Err43
علل احتمالی وقوع این خطا بدون شناسایی پارامترهای موتور
پارامترهای انکودر اشتباه تنظیم شده است.
تنظیم اشتباه پارامتر بازرسی P9.69، P9.60
روش های رفع خطا شناسایی پارامترهای موتور
تنظیم پارامترهای انکودر موتور به درستی
تنظیم پارامترهای بازرسی به درستی با توجه به شرایط واقعی

عنوان خطا خطای اضافه دمای موتور
کد خطا No.45= Err45
علل احتمالی وقوع این خطا اشکال در سیم کشی سنسور دما
درجه حرارت بیش از حد موتور
روش های رفع خطا بررسی سیم کشی سنسور دما و رفع اشکال
کاهش فرکانس سوئیچینگ یا سایر اقدامات خنک کننده برای موتور

عنوان خطا خطای موقعیت اولیه
کد خطا No.51= Err51
علل احتمالی وقوع این خطا انحراف بیش از حد بین پارامترهای موتور و مقادیر واقعی
روش های رفع خطا بررسی دوباره تنظیمات پارامتر موتور ، توجه به جریان نامی موتور
بیشتر بخوانید: فروش اینورتر دانفوس
خطاها رایج و راه حل ها
در طول کار اینورتر، خطاهای زیر ممکن است رخ دهد. لطفا با مراجعه به روش های زیر تجزیه و تحلیل ساده این خطاها را انجام دهید:

شماره نوع خطا دلایل احتمالی راه حل ها
1 هیچ نمایشگر یا کد خطایی در هنگام روشن شدن اینورتر وجود ندارد. تغذیه ورودی غیر طبیعی، اشکال برد منبع تغذیه، اشکال در یکسوساز، آسیب به مقاومت های اینورتر، خطای برد کنترل یا صفحه کلید، برد درایور، قطع اتصال صفحه کلید بررسی منبع تغذیه ورودی، ولتاژ باس، اتصال مجدد کابل 26 رشته، با سازنده مشورت کنید.
2 نمایش " 510 " در هنگام روشن شدن اتصال نامناسب بین برد درایور و برد کنترل ، آسیب برد کنترل، موتور یا کابل موتور اتصال کوتاه، خطای سنسور جریان یا شبکه ولتاژ اتصال مجدد کابل 26 رشته، با سازنده مشورت کنید.
3 "خطا 23 = Err23" خطا هنگام روشن شدن موتور یا کابل خروجی به زمین اتصال دارد، اینورتر آسیب دیده است. عایق کابل موتور و خروجی را اندازه گیری کنید، با سازنده مشورت کنید.
4 اینورتر به طور معمول هنگام روشن شدن دستگاه نمایش داده می شود، اما کد " 510 " در طول کار نمایش داده می شود و اینورتر بلافاصله متوقف می شود. فن آسیب دیده یا مسدود شده است، خطای اتصال کوتاه فن را تعویض کنید، خطای اتصال کوتاه خارجی را حذف کنید.
5 گزارش خطای ERR14 = Err14 (دمای بالای ماژول) فرکانس سوئیچینگ بالا تنظیم شده است ، فن آسیب دیده و یا مجرای هوا مسدود شده است، اجزای داخلی اینورتر آسیب دیده است. تعویض فن، تمیز کردن مجرای هوا ،کاهش فرکانس سوئیچینگ (P0.15)، با سازنده مشورت کنید.
6 موتور بدون چرخش پس از روشن شدن اینورتر اشکال موتور یا کابل موتور، پارامترهای اینورتر (پارامترهای موتور) اشتباه تنظیم شده است، اتصال ضعیف بین برد درایور و کنترل موتور را تعویض کنید یا اشکال مکانیکی را برطرف کنید، پارامترها را بررسی کرده و تنظیمات را چک کنید، اتصال بین اینورتر و موتور را بررسی کنید.
7 ترمینال DI غیرفعال است. تنظیم اشتباه پارامترهای اینورتر، سیگنال خارجی اشتباه است، جامپر SP و 24V اشتباه وصل شده، اشکال برد کنترل بررسی و تنظیم مجدد پارامترهای مربوط به P4 ، اتصال مجدد کابل ها، بررسی جامپر +V24 ، با سازنده مشورت کنید.
8 کنترل برداری حلقه بسته، سرعت موتور نمی تواند افزایش یابد. خطای انکودر؛ خطای کارت انکودر؛ خطای برد درایو؛ اتصال اشتباه انکودر یا اتصال ضعیف انکودر را تعویض کنید و اتصالات را دوباره چک کنید، کارت انکودر را تعویض کنید، با سازنده مشورت کنید.
9 اینورتر به طور مرتب خطای اضافه جریان و اضافه ولتاژ می دهد. تنظیم اشتباه پارامترهای موتور، تنظیم اشتباه acc./dec، نوسان بار تنظیم مجدد پارامترهای موتور یا اتوتیونیگ موتور ، تنظیم مناسب acc./dec. ، مشورت با سازنده

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86/1833/%D8%AE%D8%B7%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D9%BE%D9%86%D8%AA%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AD%D9%84-%D9%87%D8%A7

بازدید : 3
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403 زمان : 17:39

در برخی از سیستم های صنعتی نیاز است که گشتاور، قدرت و سرعت از یک دستگاه به دستگاه دیگری انتقال داده شود. کوپلینگ یک قطعه مکانیکی است که گشتاور، قدرت و سرعت را از شفت و دستگاه محرک به شفت یا محور متحرک انتقال میدهد. ممکن است دو شفت در برقراری ارتباط با یکدیگر دچار مشکلاتی مانند انحرافات زاویه ای، شعاعی و محوری مختلف شوند که همین امر سبب شده انواع کوپلینگ طراحی و تولید شود.

خرید کوپلینگ (راهنمای انتخاب و خرید)
کوپلینگ نقشی حیاتی در عملکرد صحیح و عمر طولانی سیستم شما ایفا میکند. از این رو رعایت پارامترهای مهم در هنگام انتخاب و خرید کوپلینگ ضروری است. در ادامه به مهم ترین پارامترها در هنگام انتخاب و خرید کوپلینگ اشاره میکنیم.

گشتاور
گشتاور نامی: حداکثر گشتاوری است که کوپلینگ می‌تواند به طور مداوم منتقل کند بدون اینکه دچار آسیب یا خرابی شود. این گشتاور باید بیشتر یا مساوی گشتاور اعمالی توسط موتور یا محرک در شرایط عادی کارکرد باشد.
به عنوان مثال، اگر موتور شما حداکثر 100 نیوتن متر گشتاور تولید می کند، باید کوپلینگی با گشتاور نامی حداقل 100 نیوتن متر انتخاب کنید.
گشتاور اوج: حداکثر گشتاوری است که کوپلینگ می‌تواند برای مدت کوتاهی (معمولاً چند ثانیه) منتقل کند بدون اینکه دچار آسیب یا خرابی شود. این گشتاور باید بیشتر یا مساوی گشتاور اوج اعمالی توسط موتور یا محرک در شرایط بحرانی (مانند هنگام راه اندازی) باشد.
به عنوان مثال، اگر موتور شما در هنگام راه اندازی 150 نیوتن متر گشتاور اوج تولید می کند، باید کوپلینگی با گشتاور اوج حداقل 150 نیوتن متر انتخاب کنید.

سرعت چرخش دستگاه
ابتدا حداکثر سرعت چرخش موتور و حداکثر سرعت قابل تحمل برای هر کوپلینگ اندازه گیری میشود. حداکثر سرعت قابل تحمل برای کوپلینگ به معنی چرخش بدون لرزش و نویز بیش از حد است. این سرعت باید بیشتر یا مساوی حداکثر سرعت دستگاه باشد. لرزش و نویز بیش از حد می‌تواند به کوپلینگ و سایر اجزای سیستم آسیب برساند و عمر مفید آنها را کاهش دهد. به عنوان مثال، اگر حداکثر سرعت دستگاه شما 3000 دور در دقیقه است، باید کوپلینگی با حداکثر سرعت حداقل 3000 دور در دقیقه انتخاب کنید.

لرزش دستگاه و ناهماهنگی شفت
میزان لرزش مجاز: میزان لرزش مجاز سیستم شما با توجه به نوع کاربرد و حساسیت آن تعیین می شود. برای مثال، در سیستم های حساس مانند تجهیزات پزشکی، لرزش باید بسیار کم باشد. کوپلینگ های مختلف، لرزش های متفاوتی را جذب می کنند. باید کوپلینگی انتخاب کنید که لرزش آن کمتر از حد مجاز برای سیستم شما باشد.
نوع کوپلینگ: برای تحمل ناهماهنگی های میان دو شفت (مانند ناهماهنگی محوری، شعاعی و زاویه ای) باید از کوپلینگ های انعطاف پذیر استفاده کرد. هر نوع کوپلینگ انعطاف پذیر تا حدی می تواند این ناهماهنگی ها را جذب کند. میزان ناهماهنگی شفت ها را باید اندازه گیری کرد و کوپلینگی با قابلیت جذب ناهماهنگی مناسب انتخاب کرد.

شرایط محیط کار
دما: دمای محیط کار باید در محدوده دمایی قابل تحمل کوپلینگ باشد. کوپلینگ های مختلف از مواد مختلفی ساخته می شوند و هر کدام محدوده دمایی قابل تحمل خاص خود را دارند.
به عنوان مثال، کوپلینگ های الاستومری در دمای بالا (بیش از 100 درجه سانتیگراد) ممکن است آسیب ببینند.
رطوبت: میزان رطوبت محیط کار باید در نظر گرفته شود. برخی از کوپلینگ ها در برابر رطوبت مقاوم نیستند و در محیط های مرطوب ممکن است زنگ بزنند یا دچار خوردگی شوند. در صورت وجود رطوبت زیاد، باید از کوپلینگ های ضد زنگ و ضد خوردگی استفاده کرد.
مواد شیمیایی: وجود مواد شیمیایی مانند اسید و سم در محیط کار باید بررسی شود. برخی از مواد شیمیایی می توانند به کوپلینگ ها آسیب برسانند. در صورت وجود مواد شیمیایی، باید از کوپلینگ های مقاوم در برابر مواد شیمیایی استفاده کرد.

دیگر نکات مهم
همیشه قبل از انتخاب کوپلینگ، با یک متخصص فنی مشورت کنید.
کاتالوگ و مشخصات فنی کوپلینگ را به دقت مطالعه کنید.
از کوپلینگ‌هایی استفاده کنید که دارای گواهینامه‌های معتبر باشند.
جهت نگهداری از کوپلینگ و جلوگیری از خرابی زودتر، کوپلینگ ها را به طور منظم بررسی کنید.

همچنین، خرید کوپلینگ در بازار امروز ایران به دو دسته تقسیم می شود. دسته اول کوپلینگ هایی هستند که به صورت آماده در بازار موجود هستند و دسترسی به این کوپلینگ ها کار آسانی است. به عنوان مثال پرفروش ترین کوپلینگ در بازار ایران کوپلینگ KB است که می توانید این کوپلینگ را با بهترین قیمت از کالا صنعتی دریافت کنید. در خرید کوپلینگ برخی از آن ها در بازار موجود نیستند یا در برندهای خارجی و با قیمت بسیار بالا فروخته می شوند. این محصولات خاص اغلب به صورت سفارشی ساخته می شوند.

سفارش ساخت کوپلینگ از کالا صنعتی
همانطور که در بالاتر به آن اشاره شد، بسیاری از کوپلینگ ها به صورت آماده موجود نیستند و باید به صورت سفارشی ساخته یا وارد شوند. شرکت کالا صنعتی به عنوان بزرگترین تأمین کننده اینترنتی انواع کالاهای صنعتی، سفارش ساخت کوپلینگ در انواع و ابعاد متفاوت را می پذیرد. شما کاربران و بازدید کنندگان عزیز می توانید مشخصات کوپلینگ قابل تولید در مجموعه کالا صنعتی را در صفحه ساخت انواع کوپلینگ مشاهده نموده و با دریافت مشاوره رایگان بهترین کوپلینگ برای کاربری خود را سفارش دهید.

انواع کوپلینگ
در برخی از سیستم های صنعتی نیاز است که دو شفت به یکدیگر متصل شوند؛ کوپلینگ یک قطعه مکانیکی است که به منظور اتصال دو شفت به یکدیگر جهت انتقال قدرت و گشتاور استفاده میشود. همچنین کوپلینگ نقش های دیگری در سیستم مانند تصحیح ناهمترازی های شفت و مهار ارتعاشات دارد. در ادامه به معرفی انواع کوپلینگ های صنعتی میپردازیم.

کوپلینگ صلب
کوپلینگ های صلب نسبت به کوپلینگ های انعطاف پذیر ارزان تر هستند و برای کاربردهایی که دو شفت کاملاً منطبق بر هم هستند، استفاده می شوند. این کوپلینگ ها نمی توانند ناهماهنگی و ناهم ترازی های دو شفت را در خود جای دهند و به همین دلیل زمینه کاری و کاربرد بسیار کمی دارند. پرکاربردترین کوپلینگ های صلب عبارت اند از:

انواع کوپلینگ صلب

کوپلینگ فلنچی
کوپلینگ ثابت
کوپلینگ یونیورسال چهارشاخ
کوپلینگ انعطاف پذیر
کوپلینگ انعطاف پذیر وظیفه اولیه خود که انتقال گشتاور بین دو شفت است را به خوبی انجام می دهد و با توجه به ویژگی هایی که دارد می تواند انواع ناهماهنگی های میان دو شفت را در خود جای دهند. این کوپلینگ ها با توجه به نحوه ساخت و ویژگی هایی که دارند به دو دسته کلی تقسیم می شوند که عبارت اند از:

کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری
کوپلینگ های انعطاف پذیر فلزی (مکانیکی)
کوپلینگ انعطاف پذیر الاستومری
انواع کوپلینگ انعطاف پذیر الاستومری

کوپلینگ های انعطاف پذیر الاستومری در ساختار خود دارای یک عنصر پلاستیکی (الاستومر) هستند که عمل انتقال گشتاور در این کوپلینگ ها توسط این عنصر الاستومری انجام می شود. این کوپلینگ ها می توانند انواع ناهماهنگی ها را تحمل کنند و طول عمر طولانی دارند. خرابی این کوپلینگ ها معمولاً به سایش الاستومر برمیگردد که با جایگزین کردن عنصر پلاستیکی می توان مجدد از کوپلینگ استفاده کرد. کوپلینگ های الاستومری با توجه به طراحی که دارند به انواع متفاوتی تقسیم می شوند که مهم ترین آن ها را در تصویر زیر مشاهده می کند.

کوپلینگ انعطاف پذیر فلزی
این سری از کوپلینگ ها همانطور که از نام آن ها پیدا است تماماً فلزی هستند و بر خلاف کوپلینگ های الاستومری هیچ‌گونه عنصر پلاستیکی در ساختار آن ها وجود ندارد. این سری از کوپلینگ ها می توانند ناهماهنگی های شفت را در خود جای دهند و این عمل را با استفاده از فواصلی که در طراحی این نوع لحاظ شده است جبران می کنند. کوپلینگ های انعطاف پذیر فلزی می توانند گشتاور زیادی را انتقال دهند و طول عمر بسیار بالایی نیز دارند، به همین دلیل قیمت آن ها نسبت به کوپلینگ های الاستومری بیشتر است و معمولاً هم به صورت سفارشی تولید می شوند. از این کوپلینگ ها مواقعی استفاده می شوند که نتوان از کوپلینگ های الاستومری استفاده کرد. کوپلینگ های انعطاف پذیر فلزی به انواع متفاوتی تقسیم می شوند که مهم ترین آن ها در تصویر زیر نشان داده شده است.

انواع کوپلینگ انعطاف پذیر مکانیکی

کوپلینگ های انعطاف پذیر مکانیکی، نامحوری بین دو شفت متصل به هم را با استفاده از فواصلی که در طراحی این نوع لحاظ شده است جبران می کنند. رایج ترین نوع کوپلینگ های انعطاف پذیر مکانیکی کوپلینگ دنده ای و یا دندانه ای هستند.

شما می توانید برای آشنایی بیشتر با هر کدام از کوپلینگ های انعطاف پذیر فلزی، به صفحه گروه محصول آن ها مراجعه کنید.
قیمت کوپلینگ
کوپلینگ ها در بازار در انواع مختلف و با قیمت های متفاوتی عرضه می شوند. عوامل متعددی بر قیمت کوپلینگ تأثیر گذار هستند که عبارت اند از:

نوع و مشخصات فنی کوپلینگ: مهم ترین عامل تأثیر گذار بر قیمت کوپلینگ نوع آن است.
اندازه و ابعاد کوپلینگ: در کوپلینگ ها هر چه ابعاد بزرگتر باشد، قیمت آن نیز افزایش پیدا می کند. برای مثال قیمت کوپلینگ پمپ بالاتر از دیگر کوپلینگ ها است.
متریال سازنده: کوپلینگ ها را می توان با توجه به درخواست مصرف کننده با متریال های متفاوتی تولید کرد که در قیمت کوپلینگ تأثیر گذار است.
سازنده و برند کوپلینگ: در ایران کارگاه ها و شرکت های متفاوتی اقدام به تولید کوپلینگ کرده اند. نوع ساخت کوپلینگ، ماشین کاری و دیگر مراحل ساخت کوپلینگ می تواند بر قیمت کوپلینگ تأثیر گذار باشد.
کاربرد کوپلینگ، واسطه موتور به شفت
کوپلینگ ها به طور کلی 4 وظیفه اصلی دارند که عبارت اند از:

انتقال قدرت و گشتاور
رفع ارتعاشات
رفع ناهمراستایی ها میان دو شفت
بیشترین کاربرد کوپلینگ ها در اتصال الکتروموتورها، گیربکس ها و پمپ ها است که در ادامه به توضیح مختصری از آن ها میپردازیم.

کوپلینگ الکتروموتور و گیربکس
در واقع کوپلینگ ها بیشتر برای شفت الکتروموتورها استفاده می شود و همانطور که گفته شد مهم ترین وظایف آن انتقال قدرت و نیرو از شفت الکتروموتور به گیربکس است. کوپلینگ های استفاده شده در الکتروموتور باید انعطاف پذیر باشد و ناهمراستایی های شفت را در خود جای دهد. برای اتصال الکتروموتور و گیربکس انواع کوپلینگ ها مناسب هستند و انتخاب آن ها بستگی به میزان گشتاور و شرایط محیط کار دارد. اگر نیاز به مشاوره فنی دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید و بهترین گزینه را انتخاب کنید.

کوپلینگ پمپ
کوپلینگ پمپ قطعه ای است که شفت الکتروموتور و پمپ را به هم متصل و در یک راستا قرار می دهد؛ و مهم ترین وظیفه کوپلینگ انتقال قدرت و گشتاور از الکتروموتور به پمپ است. اما نکته ویژه در خرید کوپلینگ پمپ این است که باید کوپلینگ مناسب هر پمپ را تهیه کنید.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/233/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7/%DA%A9%D9%88%D9%BE%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%AF-coupling

بازدید : 3
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403 زمان : 13:21

کارخانه پمپ لئو یکی از بهترین تولید کنندگان پمپ آب در آسیا به شمار می رود. کیفیت خوب ، قیمت مناسب و خدمات پس از فروش عالی برای محصولات LEO باعث استقبال زیاد مصرف کنندگان پمپ لیو در ایران شده است.

برای آگاهی از لیست قیمت جدید پمپ آبرسانی و تاسیساتی لیو Leo و کاتالوگ تک تک محصولات با کارشناسان فروش در تماس باشید.

نمایندگی پمپ آب لیو Leo در ایران نیز وجود دارد و کالا صنعتی با افتخار به عنوان یکی از عاملیت های فروش پمپ آبرسانی و تاسیساتی لیو Leo می باشد.

به چه دلایلی محصولات LEO باعث استقبال زیاد مصرف کنندگان پمپ لیو در ایران شده است؟
قیمت مناسب و خدمات پس از فروش عالی برای محصولات LEO باعث استقبال زیاد مصرف کنندگان پمپ لیو در ایران شده است.

منبع:https://www.kalasanati.com/%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88/180/%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D9%84%D8%A6%D9%88-leo/%D9%BE%D9%85%D9%BE-%D8%A2%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%88-leo

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 268
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 53
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 172
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 387
  • بازدید ماه : 985
  • بازدید سال : 2720
  • بازدید کلی : 3126
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی